WEISSGLUT

23u30

WEISSGLUT – A Tribute To Rammstein werd eind 2004 in het noorden van Opper-Palts opgericht door zes enthousiaste muzikanten. Vanaf het begin was het ons doel om muzikaal en technisch heel dicht bij het rolmodel “RAMMSTEIN” te komen. Tijdens onze indrukwekkende show inspireren we het publiek niet alleen met oudere klassiekers, maar ook met actuele hits van “RAMMSTEIN”. Net als het origineel gebruiken we vuur-, rook- en vonkeffecten, evenals authentieke outfits.

Naast het podiumontwerp zijn de hoogtepunten van onze shows de pyrotechnische effecten zoals podiumflitsen, Bengaals vuur, fonteinen, vlammenzuilen en rookmachines die worden gebruikt. De vuurboog en diverse andere uitrustingen maken onze show compleet.

We treden niet alleen op in Duitsland, we reizen door heel Europa en daarbuiten. In Spanje, Nederland, België, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland hebben we de massa kunnen inspireren met onze Rammstein-show. Door de jaren heen hebben we honderden shows gespeeld en het podium gedeeld met bekende bands. Hier is een kleine selectie: Knorkator, Grave Digger, JBO, Freiwild, Kärbholz en nog veel meer.

Op het Summer Breeze Festival 2011 hebben we zo’n 5000 Rammstein-fans kunnen inspireren op ons podium. In 2012 wonnen we het tv-programma “My Name Is” op RTL2. Uiteindelijk wisten we zo’n 2500 concurrenten te verslaan. Met een rating van 1 miljoen kijkers konden we met 38% van de bellers de overwinning de onze noemen.

Meer informatie en referenties vindt u op onze website www.weissglut.com